Peter Vandenbempt verrast: "Ik vind dat nu al de prestatie van het jaar"

Peter Vandenbempt verrast:
Maandag 01 maart 2021 - 20:00   I   door Redactie

Nog vijf speeldagen en de reguliere competitie zit erop. Dan weten we welke drie ploegen in de schaduw van Club Brugge zullen deelnemen aan de ingekorte versie van play-off 1.

En de kans dat KV Oostende daarbij zit wordt steeds groter. Compleet onverwacht toch. "Slimmeriken (zoals ikzelf) vroegen zich bij het begin van het seizoen af wat dat zou geven bij KV Oostende", aldus Peter Vandenbempt bij Sporza. "Een hoop onbekende spelers geselecteerd op data enzovoort en een Duitse trainer van wie we nog nooit gehoord hadden."

"Maar kijk: KV Oostende is een heel ernstige kandidaat voor Play-off I. En het doet dat met een best bescheiden team zonder grote namen, vedetten of talenten die dan meteen genoemd of zelfs al geselecteerd worden voor de Rode Duivels."

Dromen

"KV Oostende doet dat dan ook nog eens met offensief, avontuurlijk, aantrekkelijk, aanstekelijk en energiek voetbal. Altijd en overal. Tegen Waasland-Beveren, maar ook tegen Club Brugge", is Vandenbempt vol lof.

"Ik vind het nu al de prestatie van het jaar hoe het straks ook afloopt. KVO-coach Blessin is eigenlijk al de trainer van het jaar wat mij betreft. Hun programma van de komende weken is haalbaar. Ze mogen dus dromen aan de kust."

Poll: Vindt u het ook de prestatie van het jaar als KV Oostende play-off 1 haalt?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024