‘Sergio Agüero verlaat Manchester City en versiert onverwachte supertransfer’

‘Sergio Agüero verlaat Manchester City en versiert onverwachte supertransfer’
Donderdag 25 februari 2021 - 13:30   I   door Redactie

Sergio Agüero (32) was ooit dé talisman en sterspeler van Manchester City. Dit seizoen kwam daar echter verandering in. Je kan de Argentijn nog nauwelijks een figurant noemen in het huidige succes van ‘The Cityzens’. Agüero is naar het achterplan verdwenen en vertrekt straks dan ook.

Thuis tegen Olympique Marseille en thuis tegen FC Porto in de Champions League: het zijn de enige momenten waarop Agüero dit seizoen de weg naar de netten vond. Voor het overige zweeg het kanon van de anders zo trefzekere Agüero. Al kreeg de spits ook gewoon weinig kansen van Pep Guardiola.

De trainer van Manchester City beseft dat Agüero, in juni einde contract in het Etihad Stadium, straks gaat vertrekken. Daarom opteert Guardiola voor andere spelers. Zo krijgt Gabriel Jesus meer kansen en opereerden ook Phil Foden en Kevin De Bruyne dit seizoen al als valse negen. Agüero heeft moeite met zijn huidige situatie, maar trekt zich op aan het feit dat hij straks naar een andere topclub trekt.

De interesse in de 32-jarige Agüero is enorm. Ondanks het feit dat zijn beste jaren achter hem liggen en hij dit seizoen amper minuten heeft gemaakt, staan de Europese topclubs in de rij om Agüero uit zijn lijden bij Man City te verlossen. Barcelona, PSG, Juventus én Inter azen op de goaltjesdief.

In één ploeg met Messi?

Tegen de verwachtingen in staat Agüero in de herfst van zijn carrière dus voor een grote transfer. De Argentijn kijkt nog even de kat uit de boom. Agüero hoopt dat hij samen met zijn boezemvriend Lionel Messi (33) - Hij is einde contract bij Barcelona en gaat eveneens van club wisselen - bij één van de bovengenoemde topclubs kan tekenen.

TAGS  I  Manchester City  I  Barcelona  I  PSG  I  Inter  I  Juventus

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024