Ongezien: Club Brugge neemt extra maatregelen na nieuwe corona-uitbraak

Ongezien: Club Brugge neemt extra maatregelen na nieuwe corona-uitbraak
Woensdag 24 februari 2021 - 15:45   I   door Redactie

Toeval is het allemaal niet meer dat Club Brugge de ene besmetting na de andere oploopt. En dus neemt blauw-zwart het zekere voor het onzekere in de strijd tegen corona.

Hoe het komt dat Club nu al zeven besmettingen telt in de spelersgroep en ook de trainersstaf in quarantaine zit, daar kon ook interim-coach Rik de Mil geen sluitend antwoord op geven. "Dat is moeilijk in te schatten", aldus De Mil. "En eens het binnen een club zit, is het moeilijk om het er opnieuw uit te krijgen. Ik weet alleen dat we er alles aan doen om het te stoppen."

Door naast de bestaande ook nog extra maatregelen te nemen. "Ik ga niet in detail treden, maar de spelers moeten nu bijvoorbeeld een afspraak maken bij de kinesist, zodat ze zeker niet met iemand anders samen in één lokaal zitten. Alles gebeurt vanaf nu trouwens individueel, zodat we pas samen zijn op het trainingsveld."

Ontbijten

Ook Ruud Vormer lichtte een tip van de sluier: "We ontbijten al niet meer samen. En de lunch krijgen we mee naar huis. Eigenlijk zijn we behalve om te trainen amper nog op het oefencomplex."

Dat houdt ook de verplaatsing naar het Jan Breydelstadion voor een match in. Niet langer met de bus, wel met de eigen auto. Voor verplaatsingen gebruikten de Bruggelingen al langer twee bussen.

Redelijk ongezien allemaal, maar bij blauw-zwart zijn ze er dan ook als de dood voor dat er nóg meer besmettingen zouden volgen.

Poll: Zullen er nog besmettingen volgen bij Club Brugge, denk je?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dinamo Kiev

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024