'Hein Vanhaezebrouck gaat met grove borstel door kleedkamer AA Gent'

'Hein Vanhaezebrouck gaat met grove borstel door kleedkamer AA Gent'
Woensdag 24 februari 2021 - 14:00   I   door Redactie

Alle macht aan Hein Vanhaezebrouck komende zomermercato. En dat zal zich laten gevoelen bij AA Gent. HVH wil de kleedkamer immers volledig naar zijn hand zetten en dus zal er inkomend en vooral uitgaand heel wat bewegen.

"Volgend seizoen zal Hein veel meer mee aan het stuur zitten - het wordt zijn mercato, zijn voorbereiding, zijn accenten... Hein zal weer het ownership van de ploeg opnemen." AA Gent-voorzitter Ivan De Witte kondigde het enkele weken geleden al aan en het is ook aan het gebeuren.

Sport/Voetbalmagazine weet dat al zeker vier spelers komende zomer mogen (lees: moeten) vertrekken. Jordan Botaka en Tim Kleindienst werden vorige winter al verhuurd en zullen niet terugkeren. En ook Igor Plastun en Roman Bezus zijn overbodig geworden.

Scorend vermogen

Op inkomend vlak zijn er volgens het weekblad alvast twee grote prioriteiten. Zo moet er achterin een linksvoetige verdediger bijkomen die plaats kan nemen in de driemansdefensie. En voorin moet er iemand bij met scorend vermogen die het zekere vertrek van Roman Yaremchuk kan opvangen.

En dat is wellicht nog niet het hele plaatje. Want naar verluidt is Vanhaezebrouck helemaal niet tevreden over de huidige samenstelling van de kern en zullen er nog spelers moeten vertrekken. De kleedkamer zal er alleszins helemaal anders uitzien volgend seizoen.

Poll: Zal AA Gent zich volgend seizoen opnieuw in het titeldebat kunnen mengen?

TAGS  I  AA Gent

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024