Transfer beklonken: Romelu Lukaku krijgt déze Rode Duivel aan zijn zijde bij Inter

Transfer beklonken: Romelu Lukaku krijgt déze Rode Duivel aan zijn zijde bij Inter
Woensdag 24 februari 2021 - 12:30   I   door Redactie

Als Romelu Lukaku volgend seizoen zelf nog in de Serie A speelt, zal de aanvaller niet langer de enige Rode Duivel bij Inter zijn. De komst van een collega is immers een uitgemaakte zaak.

Inter heeft immers een akkoord met Standard over de terugkeer van Zinho Vanheusden, die voorlopig wel nog in de lappenmand ligt. De Rouches betaalden anderhalf jaar geleden nog ruim 12 miljoen euro aan de Italiaanse topclub, maar toen bereikten ze meteen een overeenkomst over een terugkoopoptie van 16 miljoen euro.

Die deal werd recent bevestigd door CEO Alexandre Grosjean. "Er is effectief een akkoord met Inter en op het einde van het seizoen zal dat akkoord geconcretiseerd worden", aldus Grosjean in Het Belang van Limburg. Iets wat Standard trouwens ook al opgenomen heeft in de gepubliceerde jaarrekening.

Martínez

Zodoende kan bondscoach Roberto Martínez volgend seizoen twee Rode Duivels aan het werk zien voor de prijs van één. De Spanjaard gelooft immers fel in het potentieel van Vanheusden. Vandaar dat hij hem eind september vorig jaar in de basis dropte in de oefeninterland tegen Ivoorkust, wat meteen zijn debuut als international betekende. 

Poll: Zal Vanheusden een basisplaats kunnen veroveren bij Milan?

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024