Frank Raes bezorgt Filip Joos gênant moment in Extra Time: “Je kent hem toch”

Frank Raes bezorgt Filip Joos gênant moment in Extra Time: “Je kent hem toch”
Dinsdag 23 februari 2021 - 20:00   I   door Redactie

Maandagavond blikte men in Extra Time terug op het voorbije voetbalweekend in België en het buitenland. Filip Joos zijn moment van de week kwam uit de Serie A en leidde tot een gênant momentje in de uitzending.

Joos besprak de topper tussen AC Milan en Inter en had uiteraard oog voor de topprestatie van Romelu Lukaku. Aan het einde van Joos’ uitleg, zette presentator Frank Raes zijn collega voor schut. “En wie is er topschutter in Italië?”, vroeg Raes.

Joos schrok van de onverwachte vraag, maar antwoordde vrij snel en gedecideerd: “Lukaku”. Op zich correct, ware het niet dat ene Cristiano Ronaldo net twee doelpunten had gemaakt tegen Crotone. “Neen. Het is Ronaldo”, reageerde Raes. 

Verwonderde blik

Kijkers zagen meteen de verwonderde blik in de ogen van Joos, alvorens Raes hem uit zijn lijden verloste. “Ronaldo heeft net twee keer gescoord tegen Crotone”, lachte Raes.

“Dat zijn strikvragen, hé”, pikte analist Wesley Sonck in. “Dat weet je toch met Frank. Je kent hem toch”, aldus Sonck nog. En Joos, die lachte eens groen.

Poll: Kijk jij naar Extra Time?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024