‘Club Brugge grijpt in en gooit topaankoop er definitief uit’

‘Club Brugge grijpt in en gooit topaankoop er definitief uit’
Dinsdag 23 februari 2021 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge realiseerde in de voorbije jaren al veel succesvolle transfers. David Okereke (23) staat echter niet in het rijtje. De Nigeriaanse aanvaller kwam in de zomer van 2019 voor 8 miljoen euro over van Spezia, maar kon zich ondanks een goede start niet doorzetten bij blauw-zwart.

Club-coach Philippe Clement vormde Okereke om tot flankaanvaller, maar tegenwoordig is de Nigeriaan allesbehalve nog een vaste waarde. Dat Okereke tegen OH Leuven zijn plaats verloor aan de 18-jarige Ignace Van der Brempt, zegt eigenlijk alles. Het ziet er nu zelfs naar uit dat Okereke niet alleen zijn plaats kwijt is, maar na dit seizoen ook zal moeten vertrekken bij Club Brugge.

“We kunnen hem stilaan verticaal klasseren”, schrijft Het Nieuwsblad over Okereke. Club Brugge zette in het voorbije anderhalf jaar gigantische stappen vooruit en het is duidelijk dat het soms allemaal een beetje te snel gaat voor de 23-jarige Okereke. Hij zal straks een stap terug moeten zetten om zijn carrière te herlanceren. De vraag is hoeveel Club nog kan krijgen voor de aanvaller.

Poll: Geloof jij nog in Okereke bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024