Club Brugge heeft grootse plannen met Tahith Chong

Club Brugge heeft grootse plannen met Tahith Chong
Maandag 22 februari 2021 - 16:00   I   door Redactie

OHL wordt voor Club Brugge een vervolg op de coronamiserie die hen in Oekraïne te beurt viel. Net als tegen Dinamo Kiev ontbreekt immers het vijftal Vanaken, Lang, Rits, Denswil en Mitrovic.

En dan blijkt opeens hoe slim blauw-zwart geweest is om in de laatste dagen van de wintermercato nog Nabil Dirar en Tahith Chong aan te trekken. Dirar bewees zijn nut al tegen Dinamo Kiev, maar helaas voor Chong kon die niet hetzelfde doen. Omdat de Nederlander Europees verplicht aan de kant moet blijven. 

Maar elk nadeel heb zijn voordeel en zo ziet ook Club Brugge het. Naar verluidt wil Philippe Clement optimaal gebruik maken van het feit dat Chong geen Europese belasting heeft en hem volledig uitspelen in de Jupiler Pro League.

Rust

Te beginnen maandag tegen OHL, waar de flankspeler aan de aftrap komt. Maar het is dus ook de bedoeling om Chong de volgende speeldagen telkens in de basis te zetten. Zo kan hij zijn talent tonen én kan Clement andere sterkhouders als Lang en De Ketelaere voldoende rust gunnen.

Poll: Zal Chong scoren tegen OHL?

TAGS  I  Club Brugge  I  OHL

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024