Michel Verschueren zet Vincent Kompany serieus te kijk

Michel Verschueren zet Vincent Kompany serieus te kijk
Maandag 22 februari 2021 - 10:00   I   door Redactie

Veel commentaar na de wanprestatie van Anderlecht tegen KV Kortrijk en dat kwam niet altijd van onbekenden die anoniem hun gal wilden spuwen op sociale media.

Zo tweette Michel Verschueren erop los. De gewezen manager van Anderlecht en vader van minderheidsaandeelhouder Michael Verschueren is al op leeftijd, maar leeft nog elke dag met met zijn paars-wit. 

Het was aandoenlijk om zien hoe hij het na KV Kortrijk opnam voor Anderlecht en de boodschap verkondigde dat er nog niets verloren was en dat iedereen er nog moest blijven in geloven.

Belachelijk

Opvallend was ook dat hij het vernieuwde bestuur een hart onder de riem stak, maar met geen woord repte over Kompany. Integendeel, hij retweette een bericht waarin iemand de draak stak met de Anderlecht-trainer. Bewust of onbewust, maar daarmee zette Verschueren Kompany wel serieus te kijk. 

Het bewuste bericht: "Het relaas van Kompany na de wanprestatie tegen Kortrijk, woord voor woord: 'Ik kan nu huilen, maar dat is niet mijn manier van zijn'. Moet ik onthouden voor mijn jaarlijkse evaluatie met mijn chef." Met bijhorend beeld dat duidelijk maakte dat de man in kwestie dat belachelijk vond.

Poll: Moet Verschueren opletten met zijn tweets?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024