Wesley Sonck en Frank Raes maken Anderlecht compleet belachelijk

Wesley Sonck en Frank Raes maken Anderlecht compleet belachelijk
Zondag 21 februari 2021 - 15:05   I   door Redactie

RSC Anderlecht kon zondag opnieuw niet overtuigen. Commentators Frank Raes en Wesley Sonck wisten op sommige momenten niet wat ze te zien kregen van paars-wit. Tijdens de match tegen KV Kortrijk deden Raes en Sonck enkele pijnlijke constataties over RSCA.

“Hoeveel keer heeft Anderlecht op doel geschoten in de eerste helft, Frank?”, vroeg Sonck aan Raes. “Nul keer. Dat is weinig, hé, Wesley”, repliceerde de ervaren commentator. “Als je aan het zappen bent en je komt toevallig langs deze wedstrijd, dan zou je niet denken dat dit twee ploegen uit eerste klasse zijn”, voegde Sonck er nog aan toe.

“Het loopt soms mis bij een simpele pas over vijf meter. Terwijl je nu toch geen wonderen hoeft te verrichten om een pas te geven”, ging Sonck onverstoord verder. Toen Anderlecht op achterstand kwam na mistasten Timon Wellenreuther, kwam Sonck pas écht op dreef.

"Wat een flater, zeg"

“Wat een fout. Dit is nu toch geen moeilijke bal om te pakken? Wat een flater, zeg. Wellenreuther slaat de bal gewoon in het gezicht van Sainsbury, die niet eens weet wat er gebeurt en zo kan scoren. Wat je in de kleedkamer moet zeggen tegen Wellenreuther? Dat hij gewoon de bal moet pakken. Het is niet de eerste keer dat hij zoiets voor heeft”, besloot Sonck.

Poll: Denk jij dat Kompany meer uit deze ploeg kan halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024