'Club Brugge is er snel bij en onderhandelt over toptransfer van 15 miljoen'

'Club Brugge is er snel bij en onderhandelt over toptransfer van 15 miljoen'
Zondag 21 februari 2021 - 12:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge maakt men nu al werk van volgend seizoen. Achter de schermen is CEO Vincent Mannaert al druk in de weer met enkele belangrijke transferdossiers. Zo heeft het er bijvoorbeeld alle schijn van dat Odilon Kossounou (20) zal vertrekken.

Enkele dagen geleden raakte al bekend dat er veel interesse is voor Kossounou. AC Milan en Inter trekken aan de mouw van de 20-jarige Kossounou, terwijl ook Spaanse en Engelse ploegen op de Ivoriaanse verdediger azen. Eén van die Engelse ploegen is Arsenal.

De Londense topclub raakte dit jaar gecharmeerd door Kossounou, die het zowel in de Jupiler Pro League als de Champions League prima deed. De jongeling van Club wordt bij Arsenal gezien als een interessante speler om de huidige defensie - die piept en kraakt soms dat het geen naam heeft - te versterken.

Krijgt Club zijn zin?

The Gunners zouden volgens diverse Britse bronnen al aan het onderhandelen zijn met Club Brugge. Men spreekt van een potentiële transfersom van 15 miljoen euro. Een bedrag dat zou worden aangevuld met bonussen en een eventueel percentage op een latere doorverkoop.

Of Club Brugge vrede neemt met een transferbedrag van 15 miljoen euro, zal nog moeten blijken. De groeimarge van Kossounou, nu al 8 miljoen euro waard volgens de gespecialiseerde website Transfermarkt, lijkt immens en dat beseffen ze op Jan Breydel als geen ander.

Het is mede daarom dat blauw-zwart zou mikken op een som van om en bij de 20 miljoen euro. Dat zou het bestuur van Club ook meteen laten weten hebben aan Arsenal. Nu is het afwachten om te zien hoever de Engelsen willen gaan om Kossounou aan te trekken.

Poll: Vind jij dat Club Brugge meer dan 15 miljoen euro moet krijgen voor Kossounou?

TAGS  I  Club Brugge  I  Arsenal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024