'Club Brugge krijgt enorme boost in strijd om Ajax-goudklompje Brian Brobbey'

'Club Brugge krijgt enorme boost in strijd om Ajax-goudklompje Brian Brobbey'
Zondag 21 februari 2021 - 09:00   I   door Redactie

Brian Brobbey (19) vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Ajax. De beloftevolle aanvaller is einde contract en wil niet bijtekenen in de Amsterdam ArenA. Nu is de vraag uiteraard welke club straks met Brobbey aan de haal gaat.

Verschillende Europese topteams hengelen naar de diensten van Brobbey. De Ghanese Nederlander had een voorkeur voor een overstap naar Manchester United, maar daar zal hij zo goed als zeker niét belanden.

Dat heeft alles te maken met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Brobbey. Raiola ligt overhoop met Manchester United en wil zijn poulain niet naar de Engelse topclub zien vertrekken.

Club is niet kansloos

Hoewel tal van grootmachten op Brobbey azen, is het niet uitgesloten dat de jonge spits voor een 'kleinere' club kiest. De 19-jarige spits wil immers liefst zo vaak mogelijk aan spelen toekomen en oordeelt dat hij nog tijd zat heeft om de top te bereiken.

Brobbey werd recent aan Club Brugge gelinkt en blauw-zwart lijkt dus niet bij voorbaat kansloos om de Ajax-speler gratis op te pikken. Nu Manchester United geen optie is en ook de eerste onderhandelingen met RB Leipzig op niets zijn uitgedraaid, krijgt Club zelfs extra hoop op de komst van Brobbey. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Vind jij dat Club Brugge vol voor Brobbey moet gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  Manchester United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024