'Toby Alderweireld maakt wellicht knaltransfer naar deze Belgische topclub'

'Toby Alderweireld maakt wellicht knaltransfer naar deze Belgische topclub'
Zondag 21 februari 2021 - 08:30   I   door Redactie

Toby Alderweireld (31) is dit seizoen geen vaste waarde meer bij Tottenham Hotspur. Trainer José Mourinho zet onze landgenoot meer dan geregeld op de bank. Het stemt Alderweireld uiteraard tot nadenken.

Alderweireld heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij voor het einde van zijn actieve carrière opnieuw in België wil komen wonen. De verdediger mist ons land en meer bepaald Antwerpen. Nu Alderweireld minder speelt bij Tottenham, is het niet uitgesloten dat hij vroeger dan verwacht terugkeert naar België.

In de Jupiler Pro League azen onder meer Club Brugge en Antwerp op de diensten van Alderweireld. Club, dat er op financieel vlak toch iets beter voor staat, zou over de beste papieren beschikken om Mega Toby binnen te halen. Bovendien heeft het met Simon Mignolet een collega-Rode Duivel die Alderweireld over de streep kan trekken.

Oefencomplex

Mignolet vertelde Alderweireld reeds over het indrukwekkende oefencomplex in Westkapelle. De verdediger is gecharmeerd. Als Alderweireld volgende zomer - of de zomer erna - terugkeert naar België, dan is de kans groot dat hij voor een straffe transfer naar Club Brugge kiest. Tenzij een andere Belgische topclub alsnog roet in het eten gooit...

Poll: Vind jij dat Club Brugge een extra inspanning moet leveren voor Alderweireld?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Tottenham  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024