Kijkers houden hart vast: Johan Boskamp komt met verrassend nieuws

Kijkers houden hart vast: Johan Boskamp komt met verrassend nieuws
Zaterdag 20 februari 2021 - 16:00   I   door Redactie

In de Belgische voetbalwereld is Johan Boskamp (72) een levende legende. Vanwege zijn mooie voetbalcarrière, maar evenzeer omwille van zijn entertainende optredens als voetbalanalist.

Noem hem gerust zeer geliefd bij de Vlaamse kijkers. Maar die zijn serieus geschrokken na een interview in Dag Allemaal. "Je ziet me in België niet vaak meer op tv, wel in Nederland op Veronica en RTL7. Maar ik ben langzaam aan het afbouwen", aldus Boskamp. "Ik zou normaal vorig jaar afscheid hebben genomen met het EK maar ja, alles werd afgelast. Ik hoop nu maar dat het dit jaar mét publiek kan doorgaan."

Nog maar een paar maanden dus kan er genoten worden van de immer jolige Boskamp, al zal hij het zelf niet heel erg hard missen. "In dat tv-wereldje is het zoals bij het voetbal. Die kerels gunnen elkaar helemaal niks. Ik sta daarbuiten. Ik blijf mezelf en zorg dat er gelachen kan worden. Als het gesprek in de studio wat slapjes wordt, gooi ik 'n bommetje zodat iedereen weer wakker wordt. Dat maakt het ook voor mezelf veel leuker."

Poll: Gaat u Johan Boskamp missen als analist?

TAGS  I  Voetbal  I  Sport

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024