Dennis spreekt voor het eerst na vertrek bij Club Brugge: "Niet tevreden"

Dennis spreekt voor het eerst na vertrek bij Club Brugge:
Zaterdag 20 februari 2021 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge gooit momenteel hoge ogen. In de Jupiler Pro League, de beker én de Europa League. In vergelijking met vorig jaar ook met deels andere sterkhouders. Zo is Dennis er niet meer bij.

De nukkige Nigeriaan verkaste in de wintermercato naar FC Köln, maar daar kon hij nog geen indruk maken. “Ik ben niet tevreden met mijn prestaties”, zegt Dennis in Het Nieuwsblad. “Ik kan absoluut meer dan ik tot hiertoe heb laten zien. Ik moet geduldig zijn, positief blijven en hard blijven werken. Soms loopt het in voetbal niet zoals je het wenst. In het leven is dat ook zo. Maar ik blijf positief.”

Ook al omdat hij dit niet als een degradatie ziet. "Ik geloof niet in een stap terug in het voetbal. Belangrijk is dat je spelvreugde vindt en speelt. De Bundesliga is een opwindende competitie. In België waren veel matchen saai. Club Brugge is top, maar de andere teams stelden zich daar helemaal op in. In Duitsland is dat niet zo."

Huur

Afwachten maar of hij komende zomer opnieuw saaie dan wel opwindende matchen tegemoet gaat, want Dennis is slechts uitgeleend aan FC Köln. En omdat er geen aankoopoptie aan zijn huur is verbonden, moet hij straks sowieso terugkeren naar Club.

Poll: Speelt Dennis volgend seizoen opnieuw bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Köln

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024