'Afgelasting dreigt voor Club Brugge-OHL: Play-offs worden aangepast'

'Afgelasting dreigt voor Club Brugge-OHL: Play-offs worden aangepast'
Vrijdag 19 februari 2021 - 07:30   I   door Redactie

Nummer één: Matej Mitrovic. Nummer twee: Stefano Denswil. Nummer drie: Hans Vanaken. Nummer vier: Noa Lang. Nummer vijf: Mats Rits. De coronagevallen blijven maar oplopen bij Club Brugge.

Gevreesd wordt dat er nog zullen volgen. En met maandag Club Brugge-OHL op het programma ziet dat er niet goed uit. Een nieuwe afgelasting dreigt. En het uitstellen van Charleroi-Club Brugge had al ingrijpende gevolgen voor het vervolg van de Jupiler Pro League. Er mocht echt niets meer mislopen.

Maar die kans is dus zeer reëel. En dan zit de kalendermanager met de handen in het haar, want er ís gewoon geen ruimte meer om die match in te passen. Zeker niet als Club Brugge straks Europees de kwartfinale bereikt en ook doorgaat in de beker.

Halvering

Als het van blauw-zwart afhangt komen er daarom straks géén play-offs. Maar daartegen is er te veel weerstand van onder meer KRC Genk en AA Gent. Als tussenoplossing schuiven de Bruggelingen een halvering van de play-offs naar voren. Dát zou naar verluidt wél bespreekbaar zijn. Afwachten wat er straks uit de bus komt. En vooral hopen dat Club Brugge-OHL toch kan doorgaan.

Poll: Zal Club Brugge-OHL kunnen doorgaan volgens u?

TAGS  I  Club Brugge  I  OHL  I  Charleroi

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024