'Kylian Mbappé affronteert PSG en verbaast hele wereld met transferkeuze'

'Kylian Mbappé affronteert PSG en verbaast hele wereld met transferkeuze'
Dinsdag 16 februari 2021 - 14:30   I   door Redactie

Kylian Mbappé (22) zou een definitieve beslissing genomen hebben over een vertrek bij Paris Saint-Germain. De Franse aanvaller zou van plan zijn om nog een seizoen extra in Parijs te blijven en vervolgens gratis (!) te vertrekken bij zijn huidige werkgever.

Het Spaanse Sport meldt dat Mbappé het stilaan een beetje heeft gehad met de bazen van PSG. Mbappé wil na afloop van dit seizoen vertrekken bij zijn huidige club, maar het bestuur van PSG ligt dwars.

Mbappé speelt het keihard

De Qatarese eigenaars van de Parijse grootmacht eisen een transfersom van meer dan 100 miljoen euro. Dat is ontzettend veel geld voor een speler die in de zomer van 2022 einde contract is. Mbappé zou daarom zinnens zijn om het keihard te spelen.

Verrassend genoeg zou Mbappé van plan zijn om zijn contract bij PSG gewoon uit te dienen. Ondanks zijn vurige transferwens zou hij nog een jaar extra bij PSG blijven. Vanaf 1 januari 2022 mag Mbappé wel onderhandelen met geïnteresseerde ploegen. In de zomer van 2022 zou hij dan gratis overstappen naar zijn nieuwe werkgever.

PSG is woest

Bij PSG reageerden ze naar verluidt woest toen ze het nieuws vernamen. De Parijse topclub lijkt zijn meest waardevolle speler immers gratis kwijt te spelen. PSG zou Mbappé willen verleiden met een ultiem contractvoorstel, maar het valt erg te betwijfelen of de spits daar oren naar heeft. Liverpool, Manchester City én Real Madrid azen nu al op Mbappé.

Poll: Naar welke ploeg zou jij Mbappé graag zien verhuizen?

TAGS  I  PSG  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  Manchester City

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024