'Mannaert haalt slag thuis: Club gaat toptransfer van 15 miljoen euro afronden'

'Mannaert haalt slag thuis: Club gaat toptransfer van 15 miljoen euro afronden'
Maandag 15 februari 2021 - 17:00   I   door Redactie

Ongeacht wat er dit seizoen nog uit de bus komt in de competitie, de beker of Europees, Club Brugge maakt nu al werk van wat daarna komt. En dat mag best wat kosten.

Blauw-zwart zit nu al een tijdje achter Christos Tzolis (18) aan. Het Griekse wonderkind van PAOK Saloniki staat bovenaan het verlanglijstje en Club Brugge wil ver gaan om hem binnen te halen. Héél ver. Ook Michael Krmencik - door de Bruggelingen aan PAOK verhuurd - wordt in de strijd geworpen.

In Griekenland wordt gemeld dat PAOK een bod van maar liefst 10 miljoen euro plus een korting van 50 procent op Krmencik afgewezen heeft. Voor een definitieve transfer van zijn Tsjechische spits vraagt Club 5 miljoen euro. Een gedurfde zet van PAOK, maar bronnen melden dat het voor een deel blufpoker is.

Gratis

De Griekse topclub zou wel degelijk bereid zijn Tzolis te verkopen, maar wil echt het onderste uit de kan halen. Vandaar ook de vraagprijs van 15 miljoen tot 20 miljoen euro. Veel vragen om lager te kunnen landen.

Naar verluidt zou CEO Vincent Mannaert nu een bod voorbereiden van 15 miljoen euro én Krmencik zo goed als gratis laten gaan. Precies wat PAOK wil en met dat voorstel zou de deal afgerond kunnen worden. 

Poll: Is 15 miljoen euro te veel voor Tzolis?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK Saloniki

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024