Nieuwe onthullingen over Noa Lang: "Helemaal verrot gescholden"

Nieuwe onthullingen over Noa Lang:
Zaterdag 13 februari 2021 - 19:30   I   door Redactie

Noa Lang voetbalt bij Club Brugge zó goed dat het het lijkt of hij er al jaren rondloopt. Nochtans is het amper zes maanden. De nestwarmte die hij in Brugge voelt zit daar voor veel tussen. In tegenstelling tot bij Ajax.

Het is al langer geweten dat Ajax-coach Erik ten Hag maar weinig moest weten van Lang, maar wie de Nederlandse dribbelkont nu bezig ziet op - maar ook naast het veld, kan zich daar toch vragen bij stellen. Net als de manier waarop zijn ploegmaat en aanvoerder Dusan Tadic hem behandelde. Dat weet ook columnist Nico Dijkshoorn.

"Wanneer Club Brugge kampioen wordt, verwacht ik twee extra ererondes voor Erik ten Hag en Dusan Tadic, het komische duo dat Noa Lang naar Brugge schreeuwde", schrijft hij in Het Nieuwsblad. "De speler die bij Club Brugge onbevangen jongensvoetbal speelt, werd door Erik en Dusan behandeld als een wilsonbekwame."

Koffers pakken

"Lang deed wat te weinig spelers dan durven: de koffers pakken en vertrekken bij de club waar je ooit van droomde. U, in België, lacht zich natuurlijk gek, maar de reden dat Noa helemaal verrot werd gescholden door zijn trainer en zijn aanvoerder... Dat heeft te maken met het krankzinnige idee dat je je als jonge speler eerst moet bewijzen en respect moet tonen voor oudere spelers", besluit Dijkshoorn. 

Bij Club Brugge is daar helemaal geen sprake van. Daar heerst een gemoedelijke sfeer, waar gelukkig voor Lang schelden niet echt standaard is.

Poll: Heeft een voetballer nestwarmte nodig om te excelleren?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024