Gert Verheyen voorspelt: "De bekerfinale zal tussen déze clubs gaan"

Gert Verheyen voorspelt:
Zaterdag 13 februari 2021 - 14:00   I   door Redactie

Tussen de grote hoeveelheid competitiematchen door worden ook nog eens de duels voor de beker van België afgewerkt. Ondertussen zitten we al aan de kwartfinales en beginnen de pronostieken te komen.

Bij Sporza laat analist Gert Verheyen zijn licht schijen op de beker. "Alle grote ploegen zijn door naar de kwartfinales, behalve Antwerp, maar zij sneuvelden tegen een andere grote ploeg (Club Brugge). Alle ploegen hebben de beker in elk geval serieus genomen. De dubbel voor Club Brugge? Club heeft meteen een zware dobber in de kwartfinales, want gaan winnen op Standard is geen sinecure."

Maar één conclusie heeft Verheyen al getrokken. "Ik gok op een finale tussen twee grote clubs in de beker dit jaar. Ik denk niet dat de 'kleinere clubs' Eupen, KV Mechelen en Cercle het gaan overleven tot in de finale. Dan zouden ze al moeten beginnen met een stunt in de kwartfinales. Zeker omdat KV Mechelen naar KRC Genk moet en Cercle Brugge naar Anderlecht."

Poll: Zal één van de kleine clubs tot in de finale raken volgens u?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Eupen  I  Cercle Brugge

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024