John van den Brom zwaar afgemaakt: "Hij leek het gewoon niet te weten"

John van den Brom zwaar afgemaakt:
Zaterdag 13 februari 2021 - 15:30   I   door Redactie

De bekerzege tegen STVV bezorgde hem een beetje ademruimte, maar bij een nederlaag tegen KV Oostende zaterdagavond zal de druk bij Genk opnieuw verstikkend worden voor John van den Brom.

Lang niet iedereen is overtuigd van de trainerscapaciteiten van John van den Brom. Toch zeker niet als trainer van een topclub. Die twijfels waren er al toen hij nog coach was van Anderlecht en die twijfels zijn er nog altijd. Ook bij analist Eddy Snelders.

Bij De Witte Duivel laat hij zich niet positief uit over de coach van KRC Genk. "Ik had de indruk dat Van den Brom zijn huiswerk niet had gemaakt voor de match tegen Anderlecht. Hij leek niet te weten dat Anderlecht met een man meer op het middenveld zou spelen en dat er powerplay naar voor nodig was."

Gemekker

"Elke wedstrijd wordt nu belangrijk. Het begon met gemekker over het slechte veld en dan sta je plots met vijf punten op 21. Van den Brom kon een tijdje voortborduren op het werk van Jess Thorup, maar het is wachten op zijn eigen inbreng om het niveau op te schroeven."

Snelders besluit: "Ik beweer niet dat hij al op de wip zit, maar de cijfers beginnen toch naar het negatieve over te hellen. En dan is er niet veel meer nodig om alles hélemaal negatief te maken." Een nederlaag op het veld van KV Oostende bijvoorbeeld.

Poll: Heeft John van den Brom de capaciteiten om trainer te zijn bij een topclub?

TAGS  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  STVV  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024