Protest in kleedkamer Antwerp: Vercauteren zet Refaelov serieus op zijn plaats

Protest in kleedkamer Antwerp: Vercauteren zet Refaelov serieus op zijn plaats
Donderdag 11 februari 2021 - 10:00   I   door Redactie

Royal Antwerp FC bleek woensdagavond niet opgewassen tegen een sterk Club Brugge. 'The Great Old' verloor met 3-1 op Jan Breydel en op de koop toe rommelt het ook nog eens in de kleedkamer.

De spelers zijn niet te spreken dat coach Frank Vercauteren wilde roteren. Dat hij uitgerekend op het veld van zijn ex-werkgever Club Brugge op de bank moest starten, kon de trotse Lior Refaelov bijvoorbeeld maar moeilijk accepteren. Hij liet dat binnenskamers ook duidelijk merken, zo bevestigen insiders.

Ook Vercauterens keuze voor Ortwin De Wolf werd hem niet in dank afgenomen. De Wolf kreeg, net als tegen La Louvière een week eerder, de voorkeur op Beiranvand. In de kleedkamer van Antwerp hadden ze echter liever Beiranvand zien starten tegen Club. De Iraniër tankte toch vertrouwen in de voorbije duels.

Beste elf, zonder Refaelov

Dat De Wolf er niet goed uitzag bij twee van de drie tegentreffers geeft de spelersgroep meer munitie om op Vercauteren te schieten. Al houdt de trainer van The Great Old vast aan zijn keuzes. "Het was mijn beslissing om voor De Wolf te kiezen. We gaan deze match analyseren met Ortwin", gaf Vercauteren na afloop van Club-Antwerp al aan.

De teleurgestelde Refaelov kreeg een veeg uit de pan van Vercauteren: "Ik denk dat ik met mijn beste elf ben gestart tegen Club Brugge", aldus Vercauteren. "Je moet rekening houden met het drukke programma en rekening houden met het rendement van de spelers."

Poll: Had Refaelov moeten starten tegen Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024