'Opeens grote twijfels rond Hans Vanaken bij Club Brugge'

'Opeens grote twijfels rond Hans Vanaken bij Club Brugge'
Woensdag 10 februari 2021 - 19:00   I   door Redactie

In de competitie heeft Club Brugge een straat voorsprong, maar in de beker en in de Europa League staat alles nog te gebeuren. En dan kan blauw-zwart de allerbeste Hans Vanaken wel gebruiken.

Alleen is de vraag wanneer we die allerbeste Hans Vanaken opnieuw te zien gaan krijgen. De Gouden Schoen van 2018 en 2019 blinkt al een tijdje niet meer. Niet voor zijn schorsing van drie speeldagen voor een rode kaart en een scheldpartij in de match tegen Eupen, maar zeker ook niet erna.

Na de gedwongen onderbreking kostte het hem meer moeite dan gedacht om opnieuw op niveau te raken. Zowel fysiek - wat niet onlogisch was, maar ook wat zijn spelniveau betreft. In de Brugse wandelgangen valt nu te horen dat er opeens grote twijfels zijn of Vanaken dit seizoen nog wel terug op zijn beste niveau zal raken.

Europees

Een eerste antwoord volgt misschien woensdagavond al in de bekerclash met Antwerp en vanaf volgende week zijn er al minstens twee Europese confrontaties. Eerst met Dinamo Kiev, later misschien met grotere namen. Hét moment voor Vanaken om die twijfels weg te spelen.

Poll: Zullen we dit seizoen nog de allerbeste Vanaken te zien krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Dinamo Kiev

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024