AA Gent is het kotsbeu en stuurt oorlogsverklaring naar voetbalbond

AA Gent is het kotsbeu en stuurt oorlogsverklaring naar voetbalbond
Maandag 08 februari 2021 - 18:00   I   door Redactie

Soms is Trop echt te veel. Zeker in het geval van AA Gent dat zich na het 2-2-gelijkspel van zondag tegen Eupen bekocht voelt. En dat willen de Buffalo's niet over zich heen laten gaan.

Hein Vanhaezebrouck was al niet te spreken over de manier waarop de match uiteindelijk op een gelijkspel eindigde: "Als je drie geldige goals maakt en de tegenstander maakt maar één geldige goal. Hoe kan het dan 2-2 zijn in het voetbal!? Dat snap ik niet", fulmineerde de Gent-coach. 

Concreet werd de openingsgoal van Prevljak voor Eupen hoogstwaarschijnlijk onterecht goedgekeurd en de winninggoal van Tissoudali ogenschijnlijk onterecht afgekeurd. Omdat de VAR zijn werk niet deed. De Gent-coach had het over het failliet van de VAR en ziet zich nu ook officieel gesteund door zijn club. Die komt immers met een statement.

Actie

"AA Gent is verwonderd over twee scheidsrechterlijke vergissingen die een directe impact hadden op het resultaat tegen Eupen. Zij deelt het ongenoegen van haar supporters hieromtrent", klinkt het. "De club betreurt dat het – zelfs met de aanwezigheid van de VAR - onmogelijk bleek een correcte en snelle beslissing te nemen over duidelijke en objectief meetbare fases."

AA Gent gaat ook nog verdere actie ondernemen. "De club zal hierover via de gepaste kanalen haar standpunt en argumenten overmaken, en hoopt dat hieruit de nodige conclusies getrokken worden."

Poll: Heeft AA Gent gelijk om zo te reageren?

TAGS  I  AA Gent  I  Eupen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024