Junior Edmilson stuurt duidelijke boodschap naar Club Brugge (VIDEO)

Junior Edmilson stuurt duidelijke boodschap naar Club Brugge (VIDEO)
Maandag 08 februari 2021 - 16:00   I   door Redactie

De toekomst voorbereiden, dat is wat Club Brugge voortdurend moet doen. Om voorbereid te zijn als er nog maar eens een goudhaantje vertrekt. Zoals Noa Lang bijvoorbeeld.

De kans dat de Nederlandse dribbelkont komende zomer weg is bij Club Brugge stijgt per doelpunt dat hij maakt. Dan zal blauw-zwart wel een container euro's binnenkrijgen, maar sportief zal het een serieuze aderlating zijn. Tenzij Vincent Mannaert natuurlijk een gelijkwaardige vervanger kan binnenhalen

Bijna was dat afgelopen zomer al het geval. Toptarget Edmilson Junior gaf in het Belang van Limburg immers toe dat hij met Club Brugge en Philippe Clement had gesproken. Tot een transfer kwam het evenwel niet en de Bruggelingen trokken Noa Lang aan. Maar wat niet is kan nog komen.

WK voor clubs

Al is het natuurlijk de vraag of een aantal jaar voetballen in het Midden-Oosten zijn kwaliteiten niet zal hebben aangetast. In dat opzicht stuurde de flankaanvaller Club Brugge vanuit Qatar een duidelijke boodschap. Op het WK voor clubs scoorde Edmilson Junior immers met een fraai schot vanop twintig meter. 

Het jeugd­product van Standard zorgde zo mee voor een 3-1-zege van zijn Qatarese club Al-Duhail tegen het Zuid­-Koreaanse Ulsan Hyundai. Daarmee is hij meteen ook de eerste Belg die scoort op het WK voor clubs én onderstreept hij nog eens zijn belang voor Al-Duhail. In de Qatarese competitie zit ­Edmilson aan 10 goals en 3 assists in 11 wedstrijden.

Poll: Zal Junior Edmilson ooit nog voor Club Brugge uitkomen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Al-Duhail  I  Standard

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024