Na hamburger-incident in België nu ook Burger King-affaire in Spanje voor Hazard

Na hamburger-incident in België nu ook Burger King-affaire in Spanje voor Hazard
Zaterdag 06 februari 2021 - 22:30   I   door Redactie

Rustig zal het wellicht nooit meer worden voor Eden Hazard bij Real Madrid. Niet óp het veld - waar hij helaas niet zóveel tijd doorbrengt, maar zeker ook niet naast het veld.

Vooral zijn gewicht is een item sinds hij de seizoensvoorbereiding bij Real Madrid telkens aanvatte met wat kilo's te veel. Nog voor hij deze week geblesseerd uitviel, liet hij daags voordien ook al een oefensessie schieten wegens 'vermoeide spieren'. En dat kwam hem op Twitter duur te staan.

Toen het kanaal El Chiringuito TV op het sociale medium vroeg waar hij niet op training was, antwoordde ‘Burger King España' gevat: “Er loopt een 2x1-aanbieding...” Een grapje natuurlijk en naar verluidt kon Hazard er ook wel om (glim)lachen.

Schorsing

Al zal het sowieso ook wel herinneringen naar boven gebracht hebben aan het hamburger-incident van 2011. In de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije werd de Rode Duivel toen vroeg in de tweede helft vervangen door toenmalig bondscoach Georges Leekens.

Hazard weigerde de uitgestoken hand van Leekens, liep onmiddellijk naar de kleedkamer en stond vijf minuten later op de parking voor het Koning Boudewijnstadion doodleuk een hamburger te eten. Een affaire die hem twee interlands schorsing opleverde. Deze keer komt Hazard er goedkoper vanaf. 

Poll: Vindt u het grapje van Burger king kunnen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024