Iedereen in Belgische voetbalwereld praat over déze beelden

Iedereen in Belgische voetbalwereld praat over déze beelden
Vrijdag 05 februari 2021 - 21:30   I   door Redactie

Bereid u al maar voor op bevroren en ondergesneeuwde velden volgende week. Al hoeft het niet zwaar te winteren om een veld behoorlijk onbespeelbaar te maken. Dat werd bewezen in Moeskroen-KV Kortrijk.

Vrijdagavond stond er een confrontatie tussen twee ploegen uit de kelder van het klassement op het programma. KV Kortrijk leek met de nieuwe trainer Luka Elsner aan de rust de buit al binnen te hebben met een 0-2-voorsprong. Maar best, want puntenverlies zouden de 'Kerels' misschien op het veld afgeschoven hebben.

Dat lag er effectief abominabel slecht bij. Sommige stroken waren zelfs onbespeelbaar. De match op Le Canonnier ging toch door omdat de wedstrijdleiding oordeelde dat de bal kon rollen op het veld. Al bestreed KV Kortrijk dat met een hilarisch filmpje waarmee ze het verdict van de ref 'manifest onjuist' noemden.

Vanderhaeghe

Ook die uitspraak kan best grappig genoemd worden, omdat de bezoekers daarmee zichzelf te kakken zetten. Het is immers een verwijzing naar het recente bericht in Het Nieuwsblad dat Yves Vanderhaeghe geen contractverlenging zou krijgen en dat Luca Elsner zijn plaats zou innemen. KV Kortrijk noemde dat nieuws toen 'manifest onjuist'.

Poll: Mag er op zo'n terrein gevoetbald worden?

TAGS  I  Moeskroen  I  KV Kortrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024