'Leicester speelt Youri Tielemans komende zomer kwijt: Fabuleus contract'

'Leicester speelt Youri Tielemans komende zomer kwijt: Fabuleus contract'
Vrijdag 05 februari 2021 - 16:00   I   door Redactie

De beste Belg in de Premier League? Ongetwijfeld Kevin De Bruyne. Maar over de tweede plaats moet niet meer getwijfeld worden. Youri Tielemans is een sterkhouder geworden.

Sorry, Toby Alderweireld. Maar in Engeland is iedereen het erover eens: Youri Tielemans heeft zich op zijn 23ste opgewerkt tot één van de sterren van de Premier League. Dat Leicester derde staat is in grote mate aan de Rode Duivel te danken. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. De interesse die er vorige zomer al was, zal straks alleen maar toenemen.

De Engelse topclubs informeerden al, maar vooral in Spanje is Tielemans hot. Hij werd al verschillende keren gelinkt aan zowel Atlético Madrid, Barcelona en Real Madrid. In makelaarskringen valt te horen dat een transfer er komende zomer sowieso zal komen. En daar wil Leicester nu een stokje voor proberen steken.

Vergeefse moeite

Het Laatste Nieuws weet dat de Engelse nummer drie de lopende overeenkomst van de middenvelder - hij ligt nog 2,5 jaar vast - wil openbreken. Naar verluidt met een fabuleus contract. "Om geïnteresseerden af te schrikken", stelt de krant.

Maar dat zou dus vergeefse moeite kunnen zijn. Want als de Spaanse topclubs doorduwen zal Leicester sowieso moeten plooien. Vooral omdat Tielemans zelf wel oren zou hebben naar een verhuis naar de Primera Divisón.

Poll: Zal Leicester Tielemans komende zomer kunnen houden?

TAGS  I  Leicester  I  Real Madrid  I  Atlético Madrid  I  Barcelona

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024