Ultieme verrassing in de maak: 'Mehdi Carcela verlaat Standard per direct'

Ultieme verrassing in de maak: 'Mehdi Carcela verlaat Standard per direct'
Woensdag 03 februari 2021 - 18:00   I   door Redactie

Zelfs als de transfermarkt gesloten is kunnen clubs nog spelers aantrekken of verliezen. Dan is het gewoon kwestie van respectievelijk contractvrije spelers te vinden of contracten te ontbinden.

Dat laatste zou nu ook bij Standard staan te gebeuren. Mehdi Carcela wordt al het hele seizoen aan een vertrek gelinkt, maar nu zou het er naar verluidt ook effectief van gaan komen. De aanvallende middenvelder staat al langer in de belangstelling van Al-Rayyan, één van de absolute topploegen uit Qatar.

De Rouches hadden gehoopt dat de deal tijdens de wintermercato zou rondkomen, omdat ze op die manier nog wat geld zouden vangen voor Carcela. Maar nu de wintermercato afgelopen is, is dat geen optie meer. Wat nu volgens bronnen dus wél gaat gebeuren, is dat beide partijen in onderling overleg uiteengaan en het contract opgezegd wordt.

Hoge loon

Op die manier ziet Standard Carcela per direct gratis vertrekken, maar dat was op het einde van het seizoen sowieso het geval, omdat zijn overeenkomst in juni afloopt. De grote winst voor Standard zit in het feit dat het zo van zijn hoge loon af is. En Al-Rayyan kan profiteren door de speler transfervrij over te nemen. Iedereen tevreden.

Zeker ook Carcela zelf die in het Midden-Oosten bakken geld kan gaan verdienen. In de tussentijd kwam hij woensdag in de vooravond wel gewoon aan de aftrap in de bekermatch op het veld van Seraing.

Poll: Is het verstandig om Carcela nog aan de aftrap te laten komen tegen Seraing?

TAGS  I  Standard  I  Al-Rayyan  I  Seraing

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024