‘Club Brugge wil in de zomer inkomende transfer van 10 miljoen afronden’

‘Club Brugge wil in de zomer inkomende transfer van 10 miljoen afronden’
Dinsdag 02 februari 2021 - 13:00   I   door Redactie

De Belgische transferperiode is achter de rug en dus kunnen Jupiler Pro League-ploegen geen spelers meer weghalen bij andere clubs. Bij Club Brugge richten ze de blik daarom nu al op de toekomst.

Club Brugge heeft een vruchtbare mercato achter de rug. De regerende landskampioen én afgetekende leider in de Belgische competitie deed liefst negen transfers - vier inkomende en vijf uitgaande. Dat blauw-zwart versterkt is, is wel duidelijk. Het haalde Bas Dost, Stefano Denswil, Nabil Dirar en Tahith Chong.

Eén dossier stak CEO Vincent Mannaert in de koelkast. Dat van vleugelaanvaller Christos Tzolis. Mannaert hoopte het 18-jarige toptalent los te weken bij PAOK, maar dat lukte niet. Nóg niet, zo benadrukken verschillende bronnen rond het dossier ons. Club Brugge heeft de komst van Tzolis lang nog niet opgegeven.

Ondanks het feit dat ook enkele Europese topclubs interesse tonen, voelt blauw-zwart zich niet kansloos in de strijd om Tzolis. Het hoopt in de komende maanden opnieuw rond de tafel te gaan zitten met de mensen van PAOK. De Grieken wensen 10 miljoen euro te vangen voor Tzolis, Club Brugge zegt niet onmiddellijk 'neen'.

Krmencik

Om de transferprijs eventueel te drukken, zou Club Brugge de aan PAOK verhuurde Michael Krmencik in de deal willen betrekken. Een eventuele deal zou dan weliswaar 10 miljoen waard zijn, maar Club zou wel meteen enkele miljoenen recupereren als Krmencik de omgekeerde weg bewandelt.

Poll: Vind jij dat Club Brugge moet doordrukken voor de komst van Tzolis?

TAGS  I  Club Brugge  I  PAOK

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024