Klap voor AA Gent: 'Roman Yaremchuk gaat Diaby achterna'

Klap voor AA Gent: 'Roman Yaremchuk gaat Diaby achterna'
Maandag 01 februari 2021 - 10:00   I   door Redactie

"Niemand zal vertrekken die wij niet willen zien vertrekken." Hein Vanhaezebrouck sprak onlangs duidelijke taal, maar ook hij ontkomt niet aan de wetten van de transfermarkt.

En die wetten zeggen dat élke speler te koop is. Dus ook Roman Yaremchuk. De voorbije maand werd hij al meermaals aan AS Roma gelinkt, maar tot echte onderhandelingen kwam het nooit. Dat zou nu wel eens kunnen veranderen.

Het Portugese Record meldt immers dat Sporting Lissabon zijn oog heeft laten vallen op de Oekraïnse aanvaller. De topclub die in 2018 Abdoulay Diaby weghaalde bij Club Brugge en hem recent aan Anderlecht verhuurde, is op zoek naar een bijkomende spits en wil daar flink wat geld voor neertellen.

Supporters

Meer dan tien miljoen euro volgens Portugese bronnen, wat voor de Buffalo's ook het absolute minimum is. Voor AA Gent zou een vertrek op de allerlaatste dag van de transfermarkt een klap zijn, maar de supporters - die het allang gehad hebben met de nukkige Yaremchuk, zouden hem alvast liever kwijt dan rijk zijn. 

 

Poll: Kan Yaremchuk slagen waar Diaby faalde: vaste waarde worden bij Sporting Lissabon?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AS Roma  I  Sporting Lissabon

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024