'Nabil Dirar koopt zich vrij en is al op weg naar Brugge'

'Nabil Dirar koopt zich vrij en is al op weg naar Brugge'
Vrijdag 29 januari 2021 - 15:00   I   door Redactie

Het lijkt er dan toch van te komen. Nabil Dirar die op zijn 34ste een comeback bij Club Brugge maakt. Een gratis overgang waardoor blauw-zwart over een volwaardige back-up voor Mata beschikt.

De Turkse media durven nogal eens een loopje nemen met de waarheid of gewoon de dingen sterker uitdrukken dan ze zijn, maar met Nabil Dirar zitten ze ogenschijnlijk op het juiste spoor. Hij gaat zijn carrière voortzetten bij Club Brugge, zo lijkt het.

De speler zelf verklaarde in de pers immers letterlijk dat hij en Fenerbahçe in onderling overleg beslist hebben om uit elkaar te gaan. Dirar moet zich enkel vrijkopen, maar dat zou een zeer haalbaar bedrag zijn. "Ik wil niet gewoon blijven en geld verdienen. Ik wil spelen", verklaarde Dirar ook nog.

Back-up

Volgens Turkse bronnen zou hij zelfs al op weg zijn naar Brugge, om daar eerstdaags zijn medische testen af te leggen. Het Nieuwsblad heeft ook nieuws rond Dirar: "Club Brugge beschouwt zijn ex-speler als een potentiële back-up voor Clinton Mata. De laatste jaren speelde Dirar als rechtsback in Turkije."

Poll: Is Dirar een goede back-up voor Mata?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fenerbahçe

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024