'Opvolger Dennis al op weg naar Brugge'

'Opvolger Dennis al op weg naar Brugge'
Maandag 25 januari 2021 - 19:00   I   door Redactie

Emmanuel Dennis wordt is nog maar pas verhuurd aan FC Köln of zijn opvolger is al zo goed als binnen. Engelse bronnen melden immers dat Club een nieuwe flankaanvaller beet heeft.

The AVC Faithful weet dat Jaden Philogene-Bidace, een 18-jarige Engelsman die uitkomt voor het tweede elftal van Aston Villa, op weg is naar Brugge. De vleugelspits scoorde dit seizoen vijf doelpunten en gaf twee assists, maar staat vooral bekend als één van de grootste talenten van de club.

Met Björn Engels, Marvelous Nakamba en Wesley Moraes lopen er bij Aston Villa heel wat oude bekenden van Club Brugge, die laatste twee werden zelfs rechtstreeks getransfereerd. Beide clubs onderhouden dus een nauwe band en daarom is het geloofwaardig dat Philogene-Bidace straks de nieuwe speler van blauw-zwart zal zijn.

Einde contract

Eerder werd de speler zelfs al in het Belfius Basecamp gesignaleerd, een beproefd recept van Club Brugge. Bovendien is de speler komende zomer einde contract bij Aston Villa. Als de Premier League-club nog een transfersom wil krijgen, moet het de youngster dus nog deze wintermercato verkopen.

Poll: Welke ex-speler zou de youngster mee kunnen helpen overtuigen naar Club te gaan

TAGS  I  Club Brugge  I  Aston Villa

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024