Lang gaat transferrecord breken bij Club Brugge: "Meer dan 20 miljoen euro"

Lang gaat transferrecord breken bij Club Brugge:
Maandag 25 januari 2021 - 17:00   I   door Redactie

Het kan niet op bij Club Brugge de laatste jaren als het op transfersommen aankomt. De miljoenen zijn niet meer te tellen. En Noa Lang zou wel eens de toptransfer kunnen worden die alle records breekt.

Na de zege tegen KRC Genk, zijn uitstekende prestatie en zijn twee assists heeft iedereen het over Noa Lang. Ook Sport/Voetbalmagazine. "Noa Lang is op dit moment de beste voetballer in de Belgische competitie", schrijft hoofdredacteur Jacques Sys. "Snel, technisch uitmuntend, beweeglijk, werkkrachtig en absoluut niet egoïstisch. Als je hem nu ziet spelen is het moeilijk te begrijpen waarom hij bij Ajax zijn draai niet vond."

"Het laat geen twijfel dat Club een aankoopoptie van zes miljoen euro op het einde van het seizoen zal lichten", vervolgt Sys. "Maar vervolgens wordt het moeilijk om Lang te houden. Als hij zo blijft evolueren, dan gaat hij veel geld opbrengen. Het doet allemaal een beetje denken aan de koopmanskunst uit vroegere dagen. Club verkocht nu ook Diatta voor 20 miljoen euro, ik denk dat Lang meer gaat opbrengen."

Poll: Hoeveel zal Lang opbrengen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Ajax

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024