'Vercauteren wil Geoffry Hairemans terug naar Antwerp halen'

'Vercauteren wil Geoffry Hairemans terug naar Antwerp halen'
Maandag 25 januari 2021 - 16:00   I   door Redactie

Het is stilaan money time op de transfermarkt. Zeker voor Antwerp, dat onder Vercauteren tot de conclusie gekomen is dat er absoluut versterking moet bijkomen om de play-offs met vier niet te missen.

Met de Argentijn Adolfo Gaich is Antwerp al bezig met de broodnodige extra spits, maar er zou op aanvallend vlak nog wel wat moeten bijkomen. Al hoeft dat niet noodzakelijk een echte aanvaller te zijn. Dat liet volgens bronnen ook Frank Vercauteren verstaan. Hij houdt er ook rekening mee dat Refaelov niet elke wedstrijd top zal kunnen zijn.

En zo zou hij naar verluidt zijn uitgekomen bij... Geoffry Hairemans. Bij KV Mechelen in de vorm van zijn leven met zeven doelpunten al dit seizoen. In makelaarskringen viel eerder al te horen dat verschillende Belgische topclubs concrete interesse hadden om de aanvallende middenvelder nog deze mercato over te nemen.

Hart

Waar eerder namen als AA Gent en Standard verwacht werden, is het nu dus ex-club Antwerp dat hem zou terughalen. Voor Hairemans - die Antwerp nog altijd in zijn hart draagt, zou het een geweldige revanche zijn nadat hij in september 2019 wegens overbodig van de Bosuil naar KV Mechelen moest verkassen.

"Ik krijg tegenwoordig heel wat berichtjes van Antwerp-fans en ex-ploegmaats met felicitaties", verklapte de aanvallende middenvelder onlangs nog in Het Laatste Nieuws. "Ja, bij Antwerp zullen ze wel schrikken van hoe vaak ik nu scoor.” Net zoals de fans zullen schrikken als ze dit nieuws horen.

Poll: Lijdt Antwerp gezichtsverlies als het Hairemans terughaalt?

TAGS  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024