Ruud Vormer na Club Brugge-KRC Genk: "Dat moet er echt uit"

Ruud Vormer na Club Brugge-KRC Genk:
Zondag 24 januari 2021 - 17:45   I   door Redactie

Club Brugge zette KRC Genk opzij en telt ondertussen al twaalf punten meer dan zijn eerste achtervolger. Toch had het zondagnamiddag ook anders kunnen lopen voor blauw-zwart... En dat beseft kapitein Ruud Vormer maar al te goed.

"Het was een heel goede prestatie van Club vandaag", begint Vormer zijn analyse op de website van Club Brugge. "Ik heb genoten. Hoe we zijn gestart, dat was fantastisch. Je maakte ook de 1-0. Dan zag je als Genk de 1-1 maakte, dat er een beetje angst in sloop. Je creëerde een beetje stress, net zoals tegen Oostende. Dat moet er wel uit", aldus de Nederlander.

"Weet je, je kan altijd een doelpunt incasseren. Iedere ploeg krijgt er tegen. In de tweede helft hebben we het dan goed recht gezet. We hebben vol gas gegeven en twee mooie goals gemaakt. Voor de neutrale toeschouwers was dit een hele leuke wedstrijd."

"Ik lees ook over dat Club Brugge al kampioen is"

"Wie ons gaat afstoppen? Ik lees ook overal dat Club Brugge al kampioen is... Maar het is nog een lange weg. We zijn nu wel al twaalf punten vertrokken, maar we willen het iedere wedstrijd laten zien. Daarvoor zijn we voetballer geworden. En dan zien we wel", besluit Vormer.

Poll: Heeft Vormer gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024