'Van Crombrugge opzijgezet bij Anderlecht, zelfs als hij fit is'

'Van Crombrugge opzijgezet bij Anderlecht, zelfs als hij fit is'
Zaterdag 23 januari 2021 - 18:00   I   door Redactie

Hendrik Van Crombrugge is nog steeds out bij Anderlecht, vandaar dat paars-wit ook Warner Hahn haalde als tweede doelman, maar de gewezen aanvoerder moet nu vrezen voor zijn toekomst.

In principe is Hendrik Van Crombrugge altijd eerste doelman bij Anderlecht. Daarvoor heeft hij én de kwaliteiten én al meer dan voldoende bewezen. Alleen heeft een vervelende blessure gevolgd door een operatie roet in het eten gegooid. 

Timon Wellenreuther is nu eerste keeper en wil dat naar verluidt ook blijven. Dat verklapte Peter Vandenbempt in zijn column in Sport/Voetbalmagazine. "Wellenreuther maakt – ook al bij zijn invalbeurt in Brugge – een goeie en zelfzekere indruk, een keeper met présence en voetballende kwaliteiten", opent hij.

Bijzonder klaar

Vervolgens verrast de analist: "Op Neerpede valt te horen dat hij zichzelf ook bijzonder klaar acht om aanvoerder Van Crombrugge opzij te zetten, ook wanneer die weer fit is. Dan komen een gemiste interventie en een bal door de benen enigszins ongelegen." Wellenreuther beging al twee blunders in de voorbije speeldagen, vandaar.

Poll: Kan Wellenreuther Van Crombrugge uit doel houden eens die weer fit is?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024