'Club Brugge kan José Izquierdo gratis terughalen'

'Club Brugge kan José Izquierdo gratis terughalen'
Zaterdag 23 januari 2021 - 16:00   I   door Redactie

José Izquierdo (29) is bij Brighton aan het einde van zijn verhaal gekomen. Na anderhalf jaar blessure zal zijn contract bij de Premier League-club niet verlengd worden. Een opportuniteit voor Club Brugge.

Dat betekent immers dat hij komende zomer als vrije speler gratis kan opgepikt worden. Britse media bevestigden eerder al dat de Belgische topclubs hem wilden binnenhalen. Naast AA Gent zouden ook Antwerp en Anderlecht interesse tonen in de flankaanvaller. Zelf zag hij een overstap naar paars-wit vanwege zijn Brugse verleden echter niet zitten.

Brighton hoopte eerst nog wat te recuperen van de 18 miljoen euro die het in 2017 aan Club Brugge betaalde, maar in Engeland klinkt het nu dat de Premier League-club beseft dat niemand zal willen betalen voor een speler die anderhalf jaar nog geen enkele minuut op het hoogste niveau speelde. En dus zou hij nu al gratis weg kunnen.

Prestatiegericht contract

Daardoor zou het Brugse verleden zou zomaar eens het Brugse heden kunnen worden. Izquierdo zelf zou immers contact opgenomen hebben met Club Brugge met het oog op een mogelijke comeback. Eerst werd dat vanwege de grote kern vriendelijk maar kordaat afgewezen, maar door het vertrek van Diatta liggen de kaarten nu anders.

Blauw-zwart neemt geen enkel risico door een speler gratis over te nemen en kan werken met een prestatiegericht contract. Een win-winsituatie omdat Izquierdo zo terug op niveau kan komen. De komende dagen zou er meer duidelijkheid moeten komen.

Poll: Zou het verstandig zijn van Club Brugge om Izquierdo terug te halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Brighton

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024