'Hairemans maakt mogelijk verrassende transer naar Belgische topclub'

'Hairemans maakt mogelijk verrassende transer naar Belgische topclub'
Vrijdag 22 januari 2021 - 14:00   I   door Redactie

De wintermercato staat altijd garant voor enkele verrassingen. En omdat het de bedoeling is dat transfers zo snel mogelijk moeten renderen, vissen clubs vaak in de Jupiler Pro League.

Voor een Belgische topclub mag het ook al niet eender welke transfer zijn. Het moet een échte versterking zijn die meteen iets kan bijbrengen. En ofwel wordt iemand weggeplukt bij een rechtstreekse concurrent - wat gevoelig ligt - ofwel wordt er gekeken naar een bepalende figuur bij een 'kleinere' club.

Geoffry Hairemans van KV Mechelen is zo iemand. In de vorm van zijn leven met zeven doelpunten al dit seizoen. En daarmee val je natuurlijk op. In makelaarskringen valt nu te horen dat verschillende Belgische topclubs concrete interesse tonen om de aanvallende middenvelder nog deze mercato over te nemen.

AA Gent?

Ploegen als AA Gent en Standard zouden een goede Hairemans inderdaad wel kunnen gebruiken om verder uit het dal te kruipen. Zelfs Anderlecht, al is er daar net als bij Standard de moeilijke financiële situatie. Afwachten welke topclub er het eerst actie zal ondernemen.

Poll: Zal Hairemans deze wintermercato KV Mechelen verlaten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024