Anderlecht-fans door het dolle heen na nieuws over Nmecha: "Extra seizoen"

Anderlecht-fans door het dolle heen na nieuws over Nmecha:
Vrijdag 22 januari 2021 - 09:00   I   door Redactie

Hoeveel versterkingen Anderlecht ook mag aantrekken, de supporters zitten vooral met een speler in hun hoofd die al langer op Neerpede rondloopt: publiekslieveling Lucas Nmecha.

Blijft hij, of blijft hij niet, dat is de vraag. Lucas Nmecha is zo belangrijk geworden voor dit Anderlecht dat het dossier sowieso een grote impact zal hebben op volgend seizoen. Tot nu toe werd er altijd van uitgegaan dat paars-wit (financieel) niet in de mogelijkheid was om de aanvaller na zijn uitleenbeurt (die tot het einde van het seizoen loopt) nog langer in Brussel te houden. 

Maar opeens is er een opening. "Lukas heeft bij Anderlecht weer voetbalplezier gevonden", vertelt vader Kalu Nmecha in Het Laatste Nieuws. "Bij Preston, Wolfsburg en Middlesbrough was het moeilijk, maar nu is Lukas gelukkig. Kompany gelooft in hem, de club geeft hem vertrouwen en de sfeer is goed. Dus ja, waarom zou Lukas weigerachtig staan tegen een extra seizoen? Uiteindelijk is 'happiness' wat telt."

Voorwaarde

Dat de speler zelf wil blijven is natuurlijk een eerste voorwaarde voor een verlengd verblijf. De reacties van de supporters waren dan ook te voorspellen na de uitspraken van papa Nmecha, die waren door het dolle heen. En straks nog meer als Anderlecht de spits ook effectief nog een jaar kan huren van Manchester City.

Poll: Zal Anderlecht Nmecha kunnen houden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024