Patrick Lefevere trekt grote ogen bij Anderlecht: “Ik ben daar erg van geschrokken”

Patrick Lefevere trekt grote ogen bij Anderlecht: “Ik ben daar erg van geschrokken”
Donderdag 21 januari 2021 - 18:00   I   door Redactie

Patrick Lefevere wandelde in het voorjaar van 2020 binnen bij RSC Anderlecht. De manager van wielerploeg Deceuninck-Quick Step werd onafhankelijk bestuurder bij paars-wit. Lefevere kreeg echter flink wat kritiek te slikken voor zijn keuze.

"Ik ben verleid door Marc Coucke en Wouter Vandenhaute", vertelt Lefevere in de Sporza-podcast De Tribune over zijn intrede bij Anderlecht. "Ik ben wel erg geschrokken van de reacties van de mensen. Dat nieuws werd heel negatief onthaald, heel anders dan in de koers."

"Ik ben ook naar Club Brugge en AA Gent geweest"

"Blijkbaar ben je ofwel blauw, mauve of rood, maar nooit gewoon voetbal. Ja, ik ben vaak naar Anderlecht geweest, maar dat was vooral omdat ik opkeek naar het werk van Michel Verschueren, onder meer met de loges en de vips", verduidelijkt Lefevere.

"Ik dacht: misschien kan ik daar iets van oppikken voor de wielersport? Maar ik ben later ook nog naar Club Brugge, AA Gent en andere ploegen geweest. Overal eigenlijk."

(Lees verder onder de foto)

Wolfpack

Een grote invloed kon Lefevere nog niet uitoefenen op RSCA. "Ik wou vooral binnenkijken hoe het daar loopt en zelf bijvoorbeeld de spirit van bij de Wolfpack binnenbrengen in de club."

"Maar dat heb ik totaal nog niet kunnen doen. Ik heb Kompany 1 keer ontmoet en voor de rest heb ik niemand meer gezien", besluit de manager van wielerploeg Deceuninck-Quick Step.

Poll: Vind jij de aanwezigheid van Lefevere een meerwaarde voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024