Frank Raes doet pijnlijke onthulling: "Hij wil niet naar Extra Time komen"

Frank Raes doet pijnlijke onthulling:
Donderdag 21 januari 2021 - 16:00   I   door Redactie

Extra Time is doorheen de jaren uitgegroeid tot een begrip in de Belgische voetbalwereld. Wat wel opvalt, is dat Frank Raes en Filip Joos minder vaak een centrale gast naar het programma kunnen halen.

In de beginperiode van Extra Time zat er in principe wekelijks een centrale gast aan tafel bij Raes en Joos. Dat is nu wel even anders. Vaak zijn er louter analisten aanwezig in de studio.

"Hij zou een fantastische gast zijn"

Afgelopen maandag, toen Antwerp-manager Sven Jaecques te gast was, onthulde Frank Raes dat ook Ritchie De Laet al meermaals is gevraagd om naar de studio te komen. De Laet houdt echter de boot af. "Hij zou een fantastische gast zijn, maar hij wil niet naar Extra Time komen", aldus Raes.

Het is pijnlijk voor Extra Time dat iemand als De Laet niet wil afzakken naar de studio. Al is er volgens Sven Jaecques wel een verklaring voor. "Ritchie doet dat soort dingen niet graag. Hij houdt er niet van", luidde de uitleg van de Antwerp-manager.

Poll: Begrijp jij dat De Laet niet naar Extra Time wil komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024