Antwerp-held met de grond gelijk gemaakt: "Hersens van een mossel"

Antwerp-held met de grond gelijk gemaakt:
Woensdag 20 januari 2021 - 23:45   I   door Redactie

Wie van een goede soap houdt, is nergens beter dan bij Antwerp. Spannende scenario's met onvoorspelbare keerpunten en natuurlijk ook een slechterik in de hoofdrol.

Wie had dit een week geleden kunnen voorspellen? Uitgerekend Lamkel Zé kwam woensdagavond tegen Cercle Brugge niet alleen verrassend aan de aftrap, hij kroonde zich ook nog eens tot held van de match door het enige doelpunt van de partij te scoren. 

Een (gelukkig) figuurlijke middenvinger naar iedereen die hem de voorbije dagen uitspuwde, zowel bij de fans als de ploegmaats. Maar het is zeker niet zo dat alles nu vergeven en vergeten is. Integendeel. Een groot aantal ploegmaats kwam niet meevieren na zijn goal en op Twitter spuwden heel wat fans andermaal hun gal.

AZ

Vooral het feit dat hij zijn doelpunt vierde door zijn shirt uit te trekken en geel pakte, stootte de supporters tegen de borst. Omdat het herinneringen naar boven bracht aan de Europese uitschakeling tegen AZ van enkele jaren geleden. Toen Lamkel Zé ook al na het uittrekken van zijn shirt een tweede geel pakte en Antwerp daardoor alsnog verloor. 

Poll: Had u gedacht dat Lamkel Zé ooit nog zou spelen voor Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Cercle Brugge  I  AZ

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024