'Club Brugge doet serieuze inspanning en biedt sterkhouder nieuw contract aan'

'Club Brugge doet serieuze inspanning en biedt sterkhouder nieuw contract aan'
Woensdag 20 januari 2021 - 18:00   I   door Redactie

Jezelf versterken hoeft niet altijd te betekenen dat je een inkomende transfer afrondt. Dat kan ook betekenen dat je een sterkhouder langer aan je bindt door hem een nieuw contract aan te bieden.

Hij was de meest onverwachte nieuwkomer, maar tegelijkertijd ook diegene die het minst aanpassing nodig had. Stefano Denswil keerde in december na een tussenstop van anderhalf jaar terug naar Club Brugge. De Nederlander wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Bologna, maar het ziet er nu naar uit dat die periode sowieso verlengd wordt.

In eerste instantie omdat hij dat zelf graag wil. In Bij Club Drive-In kregen de fans maandag de mogelijkheid om vragen te stellen. Eén iemand vroeg Denswil of hij een verlengd verblijf zou zien zitten. "Dat zou mooi zijn", antwoordde hij. "Ik heb het helaas niet voor het zeggen, maar ben wel blij dat ik hier weer gewoon een half jaar mag spelen. Daar ga ik nu het beste van maken en dan zien we wel."

Bologna

Wie het wel voor het zeggen heeft zijn Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe. Naar verluidt is vooral die laatste fan van Denswil. In de wandelgangen valt dan ook te horen dat Club Brugge een serieuze inspanning gaat doen om de verdediger na de zomer definitief los te weken bij Bologna en hem een nieuw contract aan te bieden.

Poll: Is het een goede zet om Denswil definitief over te nemen van Bologna?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bologna

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024