Frank De Bleeckere met de grond gelijk gemaakt: "Wat is dat nu voor iets?"

Frank De Bleeckere met de grond gelijk gemaakt:
Woensdag 20 januari 2021 - 15:00   I   door Redactie

Ex-scheidsrechter Frank De Bleeckere is al een tijdje adjunct-Technisch Directeur van het Referee Department, zoals dat zo mooi heet. Maar in die functie komt hij wel eens onder vuur te liggen. Zwaar onder vuur, in dit geval.

U heeft ze misschien al gezien, de filmpjes waarin Frank De Bleeckere nog maar eens een betwistbare fase uit een Jupiler Pro League komt uitleggen. Maar dat wordt niet door iedereen even fel gesmaakt. Zeker niet door ex-bondscoach René Vandereycken. 

In zijn column in Het Nieuwsblad pakt Vandereycken de VAR keihard aan. "Dat dat hele VAR-gebeuren na twee jaar nog niet op punt staat, ik begrijp het niet. Zaterdag konden ze blijkbaar geen buitenspellijn trekken omdat er sneeuw op het veld lag. Wat is dat nu weer voor iets?"

Belachelijk

Vervolgens tackelt hij ook op de man: "Frank De Bleeckere had in zijn video's dáár beter een verklaring voor gegeven, in plaats van op een plechtige manier die fase van Lawrence te bespreken. Sommige mensen vinden die video's grappig, maar dan wellicht omdat ze zo belachelijk zijn."

Poll: Wat vindt u van de filmpjes van Frank De Bleeckere?

TAGS  I  Voetbal  I  Sport

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024