Smaakmaker Antwerp praat over transfer: "Ze zullen wel schrikken"

Smaakmaker Antwerp praat over transfer:
Woensdag 20 januari 2021 - 11:00   I   door Redactie

Vaak weet je pas wat je mist als je het niet meer hebt. Dat geldt ook voor heel wat voetbalclubs. Ze transfereren erop los, maar moeten achteraf soms vaststellen dat ze te snel gehandeld hebben.

We kunnen ons voorstellen dat ze bij Antwerp nu ook wel zoiets hebben als ze Geoffrey Hairemans bezig zien. In september 2019 verkaste hij wegens overbodig van de Bosuil naar KV Mechelen, maar daar is hij nu uitgegroeid tot een echte sterkhouder.

Hairemans zelf - die Antwerp in zijn hart draagt, was er zelf eerst het hart van in dat hij moest vertrekken, maar is daar ondertussen over. “Nu besef ik echt dat Malinwa de juiste keuze was voor mij", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Felicitaties

Hairemans was jarenlang een smaakmaker bij Antwerp en ook bij Malinwa heeft hij nu een bepalende rol. Hij zit zelfs al aan zeven goals. "Het heeft wat tijd gekost om mijn topniveau te bereiken", aldus Hairemans. "Ik krijg tegenwoordig heel wat berichtjes van Antwerp-fans en ex-ploegmaats met felicitaties. Ja, bij Antwerp zullen ze wel schrikken van hoe vaak ik nu scoor.”

Poll: Zou Antwerp al spijt hebben dat het Hairemans liet vertrekken?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Antwerp

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024