'Niets aan te doen: Club Brugge ziet drie grote namen vertrekken'

'Niets aan te doen: Club Brugge ziet drie grote namen vertrekken'
Woensdag 20 januari 2021 - 08:30   I   door Redactie

Nog een kleine twee weken en de transfermarkt gaat weer dicht, maar in die tijd staat er nog heel wat te gebeuren. Zeker bij Club Brugge, dat nog drie grote namen ziet vertrekken.

La Dernière Heure bevestigt dat na Siebe Schrijvers ook nog Emmanuel Dennis en Simon Deli zeker gaan vertrekken bij Club Brugge tijdens de winterstop. Van Dennis is bekend dat beide partijen op elkaar zijn uitgekeken. En Deli staat op het punt om een overgang naar Fenerbahçe te maken.

Maar de Waalse krant verliest ook nog Ethan Horvath uit het oog. Net als Siebe Schrijvers wil de tweede doelman vaker aan spelen toekomen. Een glansprestatie tegen Zenit Sint-Petersburg ten spijt heeft hij met Mignolet voor zich geen enkel uitzicht op meer speelminuten.

Pikorde

Opvallend is dat nog meer dan Horvath ook Dennis en Deli in een recent verleden grote namen waren bij blauw-zwart, met grote sportieve waarden, maar dat ze in vrij korte tijd helemaal gedaald zijn in de pikorde. Vandaar ook dat Club Brugge zich neerlegt bij een vertrek van het trio, al zal het zeker in het geval van Dennis en Deli aan de juiste prijs moeten zijn.

Poll: Wiens vertrek is het grootste verlies volgens u?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fenerbahçe

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024