'Vercauteren dringt aan en wil uitpakken met absolute stuntransfer'

'Vercauteren dringt aan en wil uitpakken met absolute stuntransfer'
Maandag 18 januari 2021 - 15:30   I   door Redactie

Resultaten hebben Frank Vercauteren nooit zand in de ogen gestrooid. Dus wil hij ook na de 0-1-zege op het veld van Gent zijn ploeg nog verder versterken. Het liefst van al met een (gewezen) Rode Duivel.

En daarvoor hoeft hij niet eens fel aan te dringen bij Luciano D'onofrio en Paul Gheysens. Het gaat immers om Marouane Fellaini. De 33-jarige middenvelder ligt nog tot 31 december van dit jaar onder contract bij Shandong Luneng en gaf eerder al te kennen dat hij dat contract eigenlijk wil uitdoen.

Antwerp zag dat toen met lede ogen aan, omdat vooral Sportief Directeur D'Onofrio, die een uitstekende band heeft met Fellaini, de (ex-?)Rode Duivel dolgraag naar Antwerp zou halen. En ook Club Brugge hield een oogje in het zeil.

Sterk blok

Maar met de komst van Frank Vercauteren is de situatie fel gewijzigd. Antwerpse bronnen bevestigen dat de kersverse trainer na een grondige evaluatie van de kern aandringt op de komst van Fellaini. Met die stunttransfer zou hij meteen een sterk blok op het middenveld hebben dat hem zou toelaten toch iets aanvallender te gaan spelen. 

Poll: Kan Antwerp Fellaini terug naar België halen volgens u?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Shandong Luneng

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024