PSG maakt Barcelona compleet belachelijk in Champions League

Dinsdag 14 februari 2017 - 22:34   I   door Redactie

De kans dat Barcelona dit seizoen de Champions League wint, is wel zeer klein geworden. Barça ging in de heenwedstrijd van de achtste finales met maar liefst 4-0 onderuit bij een ijzersterk PSG.

Tegenover dat sterk PSG stond in schril contrast het wel erg zwakke Barcelona. MSN was nergens en de defensie stond te wankelen. Angel Di Maria, die uitgerekend jarig is op Valentijn, nam het allemaal in dank aan. Zo scoorde hij via een vrije trap de 1-0 nadat de muur van Barça erg slecht stond opgesteld.

Kort voor de rust verdubbelde Julian Draxler de score - en nee dat was niet eens overdreven. In de tweede helft ging het Parijse feestje gewoon verder. Di Maria zorgde met een erg knap doelpunt voor de 3-0 en na een assist van Thomas Meunier pikte ook Edinson Cavani zijn goaltje nog mee.

Borussia Dortmund verloor de heenmatch bij Benfica met 1-0. Mitroglu scoorde kort na rust het enige doelpunt van de wedstrijd. Nadien miste Aubameyang namens Dortmund nog een strafschop.