'Kompany geeft toe aan eisen van de fans en grijpt keihard in'

'Kompany geeft toe aan eisen van de fans en grijpt keihard in'
Zaterdag 16 januari 2021 - 23:00   I   door Redactie

Natuurlijk wees Vincent Kompany naar de rode kaart om de nederlaag op het veld van Eupen te verklaren. Maar er viel ook wel wat te zeggen over de prestatie van doelman Timon Wellenreuther.

Opnieuw ging die zwaar in de fout. En net als op het veld van Charleroi kost zijn blunder Anderlecht punten. Voor de supporters is het genoeg geweest. Onder meer op Twitter maken ze Wellenreuther volledig af en willen ze het liefst dat Vincent Kompany hem niet meer opstelt. 

En het ziet ernaar uit dat de Anderlecht-trainer de eisen van de fans ook zal inwilligen. Dinsdag al speelt paars-wit tegen Charleroi en in de wandelgangen valt te horen dat Kompany dan voor Warner Hahn kiezen, de Nederlandse keeper die onlangs werd binnengehaald. 

Ook Hahn blundert

De grote vraag is of dat een verbetering zal zijn. Want meldde Het Nieuwsblad zaterdagmiddag: "Daags na de nederlaag tegen Eupen verloor Anderlecht ook een oefenmatch tegen Union. Dante Vanzeir scoorde het enige doelpunt na een flater van nieuwe doelman Warner Hahn in de opbouw." Als dat maar goed komt. 

Poll: Zal Hahn het beter doen dan Wellenreuther?

TAGS  I  Anderlecht  I  Eupen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024